SALMOXIS Развъдник немски овчарки

 • Кученца родени на 06.07.2013 г.

  Развъдник за кучета Залмоксис предлага кученца порода немска овчарка работна линия родени на 06.07.2013 г.

  Три от кученцата са черни като майката Selma vom Baphomet. Oстаналите 6 са сиви като бащата Dias vom Bonauer Wald.

 • Selma vom Baphomet

  Selma vom Baphomet е черна късокосместа немска овчарка работна линия внос от Германия. Работни постижения: Sch1, IPO-FH, FH1, FH2. Selma vom Baphomet е куче следотърсач, което освен IPO обучението си е преминала курс за обучение на кучета ловци на трюфели.

 • Dias vom Bonauer Wald

  Dias vom Bonauer Wald е сива късокосместа немска овчарка работна линия внос от Германия. Собственост на известния IPO съдя от Сърбия Nenad Milojevich.  Работни постижения: IPO-1, IPO-2. Dias vom Bonauer Wald е преминал курс за куче планински спасител.

 • Кучета съботници

  Според Българските народни вярвания  в дом, в който живее куче съботник не може да припарят злото и силите на мрака. Развъдник за немски овчарки Залмоксис е благодарен за Божието благоволение с раждането на своите първи кучета съботници родени в Събота на 06.07.2013.

 • Кученца родени на 06.07.2013 г.

  Развъдник за кучета Залмоксис предлага черни и сиви кученца порода немска овчарка работна линия родени на 06.07.2013 г. Всички кученца са клубни и се предлагат с родословия, микрочип, паспорт и ваксина.

Salmoxis

Salmoxis

Уважаеми приятелю,

приветстваме те с добре дошъл в сайта за спорт и обучение на кучета на развъдника за немски овчарки работна линия Залмоксис.

От екипа на развъдник Залмоксис

Според българските народни вярвания Съ̀ботник се нарича човек, или животно родени в събота. Раждането на дете в събота е голяма радост за семейството, тъй като на това раждане се гледа като на божие благоволение.

Според Българските народни вярвания  в дом, в който живее куче съботник не може да припарят злото и силите на мрака.

У нас в миналото кучетата родени в събота са били наричани съботници и са били много ценни. Цената им е била десеторно по-висока от тази на останалите кучета.

Развъдник за кучета Залмоксис предлага черни и сиви кученца порода немска овчарка (работна линия) родени на 06.07.2013 г.

Всички кучета са клубни и се предлагат с родословия, микрочип, паспорт и първа ваксина.

За нас е голямо щастие първото кучило на развъдника ни да е точно от кучета съботничета. Повече информация за кучетата съботници можете да прочете тук: Кучетата съботници и хора съботници.

EDIT 06.09.2013 г.: Всички кученца родени на 06.07.2013 г. са продадени.

Свържете се с нас за информация за следващи планирани кучила.

Събота, 03 Август 2013 21:15

Dias vom Bonauer Wald

Dias vom Bonauer Wald е куче собственост на известния IPO съдя от Сърбия Nenad Milojevich.

Работни постижения: IPO-1, IPO-2.  Dias vom Bonauer Wald е преминал курс за куче планински спасител.

Събота, 03 Август 2013 18:31

Selma vom Baphomet

Selma vom Baphomet е немска овчарка работна линия - куче  следотърсач покрило всички изпитни степени за кучета следотърсачи: IPO-FH, FH1, FH2. Oсвен IPO обучението си Selma vom Baphomet е преминала курс за обучение на кучета ловци на трюфели.

 

Развъдник за кучета Залмоксис специализиран в селектирането и обучението на кучета порода немска овчарка работна линия предлага малки кученца родени на 06.07.2013 г.

EDIT 06.09.2013 г.: Всички кученца родени на 06.07.2013 г. са продадени.

Свържете се с нас за информация за следващи планирани кучила.

Кученцата са общо девет на брой, като  5 кученца са мъжки и 4 женски.

За нас е голямо щастие първото кучило на развъдника ни да е точно от кучета съботничета. Повече информация за кучетата съботници можете да прочете тук: Кучетата съботници и хора съботници.

Три от кученцата са чисто черни като майката Selma vom Baphomet, като едно от кученцата има бяло петно на гърдите. Черните немски овчарки са съответно две мъжки и едно женски кученца.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.